BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

07 December 2011

Dah berhabuk teruk sangat blog ni. Sorry sebab lama tak mengupdate. But who cares kan? Yela aku bukanlah blogger terkenal. Okay, now, nak cerita cerita ni. Hihihi. Since tugas baru bermula sebagai peneman setia si dia. Aku banyak menghabiskan masa bersama. Disebabkan sama-sama tanak terlepas pandang. Okay then, we had Breaking Dawn and Ombak Rindu. Its so so seronok bila bersama dia. Tapi, bukan semua yang tenang takde badai melanda kan? Haa its okay. Semuanya dah selesai. And of course this cuti sekolah jugak, aku duduk dirumah bersama adik aku. Mentang PMR dah habis, seronok pulak dia. Okay, yang paling aku rindu ialah rumah yang berada di SI. Okay, whatever. Seriously aku nak clutch baru. Mengharap sangat. Sebab tak larat nak bawak beg besar tuu lagi. Cuaca dekat sini panas dia sangat pulak tu. Errrr, tapi kalau hujan.... Amik kau lebat gila. Okay, then haritu pergi Topman Big Gig dekat The Bee Publika. So you guys, update later. Going to Glitters, OU. Love and toodles

No comments:

Post a Comment