BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

16 February 2013

15 February 2013 - I'm home, Mama!

Oh hello. It's 15 Feb 2013, yes lucky to be home. Since assignment dah siap, so goyang kaki and just study for MP test next Tuesday. Goodluck to me again. Actually nak naikkan pointer as yg dah ditarget, hopefully boleh achieve. So i'm so happy balik rumah mama. Sebab dapat makan sangat banyak. And sepuasnya. And obviously seronok balik sini sebab dapat spend time with wafiy in KL. Oh dia dah habis intern dkt Berjaya Corp Bhd. So tomorrow last day dia, it should be today. But Dato Azlan tu syg sangat kan dkt dia! Aherherher ~~ Ahh okay, anyway everyone were happy bila aku balik. Especially Ayah. Idk why. He's kind of happy person lately. Oh aku contoh anak yg baik kot. LOL! PUJI DIRI SENDIRI. Shame on you la Tiqa! Anyway i don't know why la kan nak active blogging balik ni. Maybe sebab bosan with HND 3 life kot. Yela class sehari tu tak sampai petang. Aherher again! Oh anyway nk cerita some of my experiences masa drive balik KL td. Okay kaki sangat sakit bagai nk tercabut. Especially yang belah kiri, ni la akibat tak warm up and cool down masa Futsal on 14th tu. Nasib badan. Lama tak bersukan, tulang pun keletak keletuk ahhh. Hewhew. Okay? Nak cerita apa lagi? Ermmmm there is nothing pon. Saja je nak active balik blogging. Update all new posts laa kan. Ehem. So, mata dah mintak kena gam. Mengantuk tahap gaban ni. So, till we meet again, and pray for me to be successful person in business. Bismillah, syahadatain, alfatihah, ayat kursi, doarare and zikir. Goodnight everyone. Thank you for read this post. Assalamualaikum ♥

No comments:

Post a Comment