BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

19 February 2013

I'm HAPPY. I'm SAD

Oh hello. Well, kenapa dengan title tu? Is it something yang tak kena? No!! Actually, when you are happy suddenly ada satu point korang akan feel so sad. It just happen to me la. I dont know why. Oh maybe perubahan hormon? MAYBE? Erm, basically, my emotion is totally unstable now. Sekejap nak happy gelak sakan, then akan sedih sentap bagai. Yes, ini sangat annoying. But who knows la kan, masa tengah down macam ni or in the sad moment mestilah nak shoulder to cry on. But aku ada bantal busuk to cry on jela. Aku tak tahu macam mana nak gambarkan my feelings sekarang ni. Its like bercampur aduk. But i still can think straight la. Aku rasa bersalah kalau cerita semua ni. But, kalau lah ada orang perasan tentang perubahan tu, maybe diorang akan keep asking why? Naaah, people dont understand dengan apa yang aku lalui, even dengan the one yang aku harapkan tu. Everthing too different now. Aku macam dah pilih jalan nak gerak dengan kaki sendiri. But seems, i still got no chance. I'm sick with those craps yang selalu serabutkan kepala otak aku. Aku rasa it is time untuk aku tebus my kesedihan with something yang berbaloi. I'm looking forward to spend my time berehat dan menenangkan diri di tepi pantai. Yeah, maybe this coming May or June. I just need to be alone. LIKE SERIOUSLY! YES! ALONE! Maybe korang tanya kenapa aku macam look to depress? LET ME KEEP IT AS SECRET THING la eh. It's too early for me to let my future go. But that might be good decision that will bring me 1000 of opportunities untuk ada life baru. PRINGLE LIFE maybe. Ehm, i'm not ragu ragu lagi. The decision has been made. So, just follow the flow of my life. And i will never blame myself to have this PRINGLE LIFE that will bring more happiness and sweetness in my life. Okay. Till here, my eyes too sembap since i cried too much tadi. Maybe that was the last tears for my previous life. MAYBE! So, thank you lah sebab pay a visit baca post kali ni. Assalamualaikum. Bye :)

No comments:

Post a Comment