BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

17 February 2013

WEEKEND ALREADY END

Well, Hello semua :) So harini, nak cerita pasal my last weekend la. Actually it is nothing pon, but for suka- suka to update blog ni. Ehehem. So obviously cuti balik Mama's house la. Duduk KL for few days seronok jugak. Since aku boleh bersenang lenang dekat rumah. Hahahaha. But, kerja pon tak jalan bila balik rumah. Mihs. So, on Saturday there was nothing special happen pun. So macam biasa la, all family members gather dekat rumah for dinner. So dapatlah main dengan anak - anak buah aku yg busuk masam nakal degil ahhhh semua lah. Hahaha. Dua minggu tak jumpa diorang tu. Aherher. And Mama masak ketam nyum nyum. So tu last dinner Wafiy dkt rumah since dia nk balik Perak and stay with his parents. Erkkkk. Tunggu for interview session dgn mana - mana company for kerja. And Yeah, Sunday pon balik la Seri Iskandar tercinta ni. Actually birthday Wafiy's Mama. So kitorang beli birthday gift and treat her for dinner. And after dinner, Wafiy hantar la aku balik, since esok ada class pukul 8 pagi. Huwarghhhh. Nak tido lama sebenarnya. Tapi kena tukar setting bila da hidup dekat Seri Iskandar ni. Okay lah. Rasanya macam nothing je nak type kat blog ni. So till the next update. Thank you for paying some attention to my post. Hahaha. Bye. Assalamualaikum :)

No comments:

Post a Comment