BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

30 March 2013

DIAM.

Mmmmmmn. Kenapa?  Aku kena diam, sebab bila aku bukak mulut, nanti aku membebel. Yela, siapa yang suka kena bebel kan? Hm, kalau la ada stepker yg boleh ketip mukut aku ni rapat- rapat kan bagus. Tak susahkan semorang yang ada dekat dgn aku. Dorg pon tak sakit hati. Lagi- lagi org yg paling rapat dgn aku kan! Hm, aku pissed off nak mati dgn sorg manusia ni. Aku tak tahu la kenapa?! Ni sebab yang fia ni apa dia ckp semua okay je dkt telinga bf aku!! Kepala otak kau! Arghh stress betul la. Hmm baik aku DIAM DIAM DIAM!!!!!!!!!!

No comments:

Post a Comment