BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

08 March 2013

New Hope and New Life

Oh hello. Its been awhile tak update blog. Its okay. Maybe aku perlukan rehat dari berceloteh dkt blog ni. About the title, hmm yes, i'm hoping to get a new life. Maybe i just need to be alone. Oh yaa, bagi aku sekarang ni dah malas nak fikirkan aaa2 yang berkaitan dgn love life. Maybe aku should focus on study. Cita2 aku ni tinggi, so why dont aku just habiskan masa utk apa yang aku minat. Kenapa dgn love life aku? Aku tak pasti. Maybe everyone need to take a break on their relationship kan? Mcm tu jugak lah aku. Kalau bercinta he mesti ada pahit manis kan? But if aku jalani pringle life aku, aku always happy. And yet aku takdela nk dikawal kn. Haha. Aku tak syg dia ke?  perlu ke aku jawab? Kalau aku syg pon, dia ada rasa ke?  hahahaaha. Yeahh maybe dia happy to have old life which nak lepak sampai lewat pagi etc etc. I dont care now, lgpon belum ada apa2 ikatan sah. So why dia nk bother dgn life aku kan. Dia kena faham yg aku ni bukan jenis suka sgt nk ikut kepala dia. So i prefer to have my pringle life starting from today. Dia nak terima ke, tanak ke. Itu dia punya pasal. For me, this is my life and i have right to choose. Aku tak perlukan dia or sesiapa utk aku teruskan apa yg nk berlaku lps ni. Aku kena la belajar be more berdikari rather than stay ikut org ckp. Ehmmm, so aku rasa it is enough for now. Now nak cheer up my super pringle life. Bye :)

No comments:

Post a Comment